Siirry sisältöön

Kevään kuulumisia hanketiimiltä ja lukuvinkki

Kevään edetessä hanketiimi on viimeistellyt julkaisua ja uurastanut innokkaasti lähestyvän loppuseminaarin ohjelman ja käytännön järjestelyiden parissa. Vaikka vietämme jo toista kevättä etäolosuhteissa, ja olisi ollut ihanaa nähdä seminaarissa ihan kasvokkain, on meillä nyt jo vankka kokemus siitä, miten etänäkin voidaan järjestää hyvä, innostava ja osallistava seminaari.

Loppuseminaarin (26.4.) suosio on ollut huikea! Jos et ole ilmoittautunut, ehdit vielä mukaan. Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 300 henkeä. Lisätietoja täältä. 

Pääsiäisen vapaapäivät tuovat tullessaan pienen hengähdystauon kevään kiireiden keskelle. Jos aikaa ja energiaa on, kannattaa tutustua Diakonia-ammattikorkeakoulun julkaiseman Dialogi-verkkomedian erikoisnumeroon, jonka teemana on Supervoimana moninaisuus. Siellä on muun muassa loppuseminaarissammekin uskontolukutaidosta työpajaa pitävän Mikko Malkavaaran mielenkiintoinen artikkeli. 

Levollisia kevätpäiviä ja valoa toivottelee Virtaa ohjaukseen hanketiimi: Pia, Susanna, Marja ja Hanna

Loppuseminaarin (26.4.) suosio on ollut huikea! Jos et ole ilmoittautunut, ehdit vielä mukaan. Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 300 henkeä. Lisätietoja täältä.