Siirry sisältöön

Hyvää alkanutta vuotta 2021

Loppuseminaari

Vuosi 2021 on alkanut vauhdikkaissa merkeissä. Virtaa ohjaukseen -hanketiimi viimeistelee hankejulkaisua ja valmistelee todella mielenkiintoista loppuseminaaria, jonka ajankohdaksi on varmistunut 26.4.2021 klo 12-16. Vallitsevan tilanteen vuoksi loppuseminaari järjestetään etänä, mutta luvassa on todella mielenkiintoinen ohjelma, jossa asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi pääsee myös itse osallistumaan ja toimimaan.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki ilmoitetaan myöhemmin, mutta jo nyt kannattaa päivämäärä laittaa kalenteriin ylös.

Julkaisu

Virtaa ohjaukseen -hankkeen julkaisun työstäminen on loppusuoralla ja sitä lukemaan pääsee viimeistään loppuseminaariin mennessä.

Hanketiimi ja muut asiantuntijat ovat kirjoittaneet kattavan artikkelikokoelman, joka vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Mitä on monikulttuurinen ohjaus? Miten siihen sovelletaan voimavaraistavia ja kielitietoisia menetelmiä? Miksi uskontojen ymmärtäminen on tärkeää monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa? 

Monikulttuurisen ohjauksen tarve kasvaa ympäri Suomea. Artikkelikokoelma avaa Virtaa ohjaukseen –hankkeen koulutuspilotin sisältöjä ja toteutusta.

Teos on suunnattu monikulttuurisen ohjaustyön ammattilaisille. Se soveltuu myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille, monikulttuurisuuden kansalaistoimijoille ja muille ohjauksen teemoista kiinnostuneille. 

Mukavaa alkanutta vuotta 2021 koko Virtaa ohjaukseen hanketiimin puolesta!

Hankkeen työntekijät Marja Lindholm, Susanna Hyväri, Hanna Hovila ja Pia Sahonen seisovat portailla.
Kuvassa vasemmalta oikealle: Marja Lindholm, Susanna Hyväri, Hanna Hovila ja Pia Sahonen