Siirry sisältöön

Paluu arkeen

Rentouttavan kesäloman jälkeen on taas aika käynnistää tietokoneet, laittaa etäkokousluurit korville ja palata arkeen.

Virtaa monikulttuuriseen ohjaukseen -täydennyskoulutuksen syyslukukausi käynnistyy 2.9.2020 avoimella koulutusiltapäivällä, jonka teemana on Virtaa ohjaukseen voimavaraistavilla menetelmillä.

Voit tarkastella avoimen koulutusiltapäivän sisältöjä tarkemmin täältä. Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen etäseminaariin: tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä

Syksyn tilanne näyttää osin vielä epäselvältä ja varmasti jokaista vähän jännittää, millaiseksi edessä oleva syksy muotoutuu. Virtaa ohjaukseen -hanketiimi jatkaa koulutustilaisuuksien ja opetusten ideointia jatkuvasti päivittyviä Korona-ohjeistuksia noudattaen. Ainakin ensimmäinen koulutusiltapäivä järjestetään etäseminaarina.

Vaikka syksyyn liittyy paljon kysymyksiä ja avoimia asioita, nautitaan kauniista ilmoista ja luonnosta sekä muista asioista, jotka lisäävät hyvinvointiamme ja tuovat energiaa arkeen. Ideoita ja työkaluja haastavassa tilanteessa pärjäämiseen voimavaralähtöisestä näkökulmasta voi katsoa esimerkiksi Keusoten Kohtaa Korona -videosarjasta.