Siirry sisältöön

Katse kohti kesää

Poikkeuksellisen kevään jälkeen Virtaa ohjaukseen -hanketiimi suuntaa katseen kohti kesää ja toivottaa jokaiselle ihanaa ja rentouttavaa kesäaikaa. Akkujen lataaminen ja rentoutuminen tulee nyt varmasti tarpeeseen monelle, kun työelämässä on eletty aikoja, joissa on pitänyt joustaa moneen suuntaan.

kukkia kedolla Kesälukemista

Jos monikulttuurisuuteen, kielitietoisuuteen ja viestintään liittyvä lukeminen laiturinnokassa kesällä kiinnostaa, niin tässä linkki Diakonia-ammattikorkeakoulun Dialogi-verkkomediassa julkaistuun, asiantuntija-artikkeleista koostuvaan verkkojulkaisuun ”Vuorovaikutus on kohtaamista”, jossa on muun muassa todella mielenkiintoinen artikkeli kielitaidosta ja työelämästä sekä kielen ja kotoutumisen suhteesta.

 

Syksyllä palataan taas täydennyskoulutuksen, julkaisun kirjoittamisen ja avoimien koulutusiltapäivien pariin.

Mukavaa kesää toivottavat Pia, Susanna, Marja ja Hanna eli Virtaa ohjaukseen -hanketiimi