Siirry sisältöön

Täydennyskoulutuksen ensimmäinen lähipäivä

1.10.2019 pidettiin Virtaa monikulttuuriseen ohjaukseen -täydennyskoulutuksen ensimmäinen lähiopetuspäivä. 51 kurssilaista ja vastuukouluttajat tapasivat tällöin ensimmäisen kerran kasvotusten Diakonia-ammattikorkeakoulun Kalasataman kampuksella Helsingissä. Tunnelma oli odottava ja iloinen.

Tyhjä luokkatila, jonka näytöille on heijastettu power point -esitys ja kurssi-info

Ohjelmassa oli esittelyjen ja käytännön infojen lisäksi herkuttelua ja verkostoitumista, kun kurssilaiset pääsivät cocktail-tilaisuuden esittelytehtävän myötä tutustumaan toisiinsa ja jakamaan ensimmäisiä tunnelmia ja ajatuksia edessä olevasta opiskelurupeamasta. Cocktail-tilaisuuden tarkoituksena oli ryhmäytyä ja tutustua vähintään viiteen uuteen ihmiseen. Vapaamuotoisen osuuden aikana syntyikin jo muutamia konkreettisia eri organisaatioiden ja toimijoiden välisiä yhteistyöideoita.

Virtaa monikulttuuriseen ohjaukseen -täydennyskoulutuksen coctail-tilaisuuden ohjelehtinen, jossa opastetaan tutustumistehtäväänCocktail-tilaisuuden herkkuja

Ensimmäistä itsenäistä etäopiskelujaksoa ja oppimistehtäviä lähdettiin suorittamaan hymyssä suin ja mukavista kohtaamisista voimaantuneina.