Siirry sisältöön

Syksy käynnistyy

Ihanan ja rentouttavan kesäloman jälkeen Virtaa ohjaukseen -hanketiimi on palannut takaisin työpöydän ääreen, ja syksy on alkanut innostuneissa merkeissä.

Elokuussa päättynyt koulutushaku oli menestys! Saimme valtavan määrän upeita hakemuksia ja innokkaita ilmoittautuneita. Koulutukseen valittiin osallistujia hieman aikaisemmin suunniteltua enemmän, jotta mahdollisimman moni hakija pääsisi mukaan. Kaikille valituille on lähetetty hyväksymiskirje sähköpostitse. Virtaa monikulttuuriseen ohjaukseen -täydennyskoulutus käynnistyy lokakuussa.

Muistathan, että täydennyskoulutuksen lisäksi tarjoamme avoimia koulutusiltapäiviä kaikille uusimaalaisille ja Uudellamaalla työskenteleville ja monikulttuurisesta ohjauksesta kiinnostuneille henkilöille.

Ensimmäinen avoin koulutusiltapäivä järjestetään 9.10. Helsingissä (tarkempi paikka tiedotetaan myöhemmin) klo 13–16. Päivän teemana on kielititetoinen ohjaustyö ja kulttuurienvälinen viestintä kouluttajina toimivat projektitutkija Taru Lilja Hämeen ammattikorkeakoulusta sekä Marjaana Karhia Diakonia-ammattikorkeakoulusta . Ilmoittautuminen avoimeen koulutusiltapäivään aukeaa syyskuun lopussa.

Iloa ja energiaa syksyyn toivottelevat hanketiimiläiset Pia, Susanna, Hanna ja Ahmed