Siirry sisältöön

Haku täydennyskoulutukseen käynnistynyt

Haku Virtaa ohjaukseen -hankkeen tarjoamaan täydennyskoulutukseen on avattu! Hae mukaan 12.8.2019 mennessä!

Virtaa ohjauksen -hankkeessa toteutetaan maksuton täydennyskoulutus (15 op) Uudellamaalla monikulttuurista ohjaustyötä tekeville ja siitä kiinnostuneille. Täydennyskoulutukseen valitaan noin 30 osallistujaa. Koulutus vahvistaa monikulttuurista ohjaustyötä tekevien kielitietoisuutta, ammatillisuutta ja ohjausosaamista ja tukee verkostoitumista.

Koulutus on suunnattu esimerkiksi järjestöissä, oppilaitoksissa ja julkisella sektorilla monikulttuurista ohjaustyötä tekeville ja siitä kiinnostuneille.

Koulutus on monimuotokoulutusta, jossa on noin 1. lähiopetusiltapäivä kuukaudessa Diakin Kalasataman kampuksella ja lisäksi verkko-oppimistehtäviä. Täydennyskoulutus on mahdollista suorittaa työn ohella ja osa tehtävistä on suoraan koko työyhteisöä hyödyttäviä.

Hakuaika ja tärkeät päivämäärät

Täydennyskoulutus alkaa lokakuussa 2019. Haku koulutukseen on nyt avattu, ja hakuaikaa on 12.8.2019 asti. Ryhmään valitaan noin 30 osallistujaa. Ryhmä tulee nopeasti täyteen, joten ilmoittaudu heti. Tervetuloa mukaan!

Hakulomake

Lisätiedot 20.6. asti ja kesän jälkeen 29.7. lähtien: Pia Sahonen (pia.sahonen@diak.fi, 040 552 2742.)